Monitoren gezocht voor buitenlandse kampen!

Beste,Ik ben Jolien Gobien en werk bij reisorganisatie BoardX. Sinds 2001 organiseren wij surfvakanties in Frankrijk en Spanje voor jong en oud.Na een sterke groei in ons aanbod, zowel tijdens de zomervakantie als buiten het seizoen, moeten we ervoor zorgen dat onze crew (monitoren) deze groei kan bolwerken. Daarom zijn we steeds opzoek naar jonge, dynamische mensen die zich gedurende onze vakanties willen inzetten voor onze gasten.Na 20 jaar ervaring hebben we een goed beeld hoe zo’n monitor er uit ziet. Zo zijn leerkrachten HET perfecte profiel. Hun maturiteit, ervaring met kinderen en ouders en pedagogische aanleg boteren vaak goed bij onze gasten. Het feit dat zij vaak een volledige zomervakantie vrij hebben, maakt dat we voor een langere periode op hen kunnen rekenen.Tijdens onze zoektocht naar nieuwe crewleden dachten we; “Waar kunnen we beter nieuwe crew rekruteren dan in de opleidingen die zulke leerkrachten klaarstoomt!”Daarom wil ik graag 15 minuten van u en uw studenten tijd om jullie te vertellen over het seizoenswerk bij BoardX. Wie we zijn, wat we doen, wat werken bij BoardX allemaal inhoudt en waarom werken op onze surfvakanties de leukste studente job is die je je kan bedenken!Doorheen de jaren vinden meer en meer studenten hun weg naar onze organisatie, wanneer hun stagekeuze op de planning staat. Zo liepen al velen LO’ers en/of Sport en Bewegers stage op ons kantoor en stonden in voor vernieuwende projecten. Daarnaast kunnen studenten ook meehelpen bij de opbouw van onze locaties in het buitenland zodat ze een kijk achter de schermen kunnen nemen.Daarom wil ik onze organisatie graag op uw stageplatform plaatsen zodat ze onze werkplek snel vinden.Laat me weten moest u in beiden of één van bovenstaande zaken geïnteresseerd zijn.

Moest je nog vragen hebben, contacteer me gerust.

Vriendelijke groeten,

Jolien Gobien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.